Recensies

Graag horen we van u of ons restaurant en natuurlijk de gerechten in de smaak vielen. Wij doen dagelijks ons uiterste best om het onze gasten naar de zin te maken en opbouwende kritiek of tips zijn altijd welkom.

De Veldpoart

56 recensies
 1. Henk en Willy schreef:

  Even om misverstanden te voorkomen,
  Ons feest was heel ergens anders, op zich niets mis mee alleen het eten was daar niet goed gegaan.

 2. Henk en Willy schreef:

  Wij hebben vandaag onze 7e trouwdag gevierd.
  Met een bon van sociaal deal ( verzilverd voor waardebonnen)
  konden we kiezen van de gehele kaart.
  We hebben heerlijk gegeten. Voorgerecht, Hoofdgerecht, en Nagerecht ( beter dan op onze trouwdag, de mensen die op ons feest waren weten wel waarom hihi )Porties meer dan voldoende en erg lekker. Totaal geen op of aanmerkingen. Wij komen zeker nog eens terug.

 3. Jacques schreef:

  Uw restaurant heeft de actie van Wow deal goed begrepen en perfect uitgevoerd. Het eten was goed en een prima portie – dus niet bezuinigd op kwanti- en kwaliteit.
  Lekker eten, een gezellige inrichting, super schone toiletten en een lieve serveerster zorgden ervoor dat wij een leuke avond hadden. Voor herhaling vatbaar.

 4. Frank schreef:

  Via wowdeal gereserveerd voor 3 gangen menu met koffie na. Vriendelijke ontvangst. Attent dat er een speciale menukaart voor dit menu werd uitgereikt! De snelheid van het opdienen gerechten was perfect! Alles goed verzorgd en de gerechten erg smakelijk! Zeer goede prijs kwaliteitsverhouding. Mooie inrichting en fijne ambiance!
  Tip: personeel zou iets minder met zichzelf bezig moeten zijn en iets meer met de gasten!
  8

 5. Pieter schreef:

  Het eten is goed. Daar is niets over te zeggen.
  Echter een tip.. ga als personeel niet roken op het terras waar mensen aan het eten zijn.

  onze eigen reactie op deze reactie,
  Beste Pieter, bedank voor deze tip, we zullen in de toekomst hier rekening mee proberen te houden, dit zijn reactie’s waar we iets mee kunnen en onze medewerkers op kunnen attenderen voor de toekomst.

Geef uw mening...


9 − = vijf

Design & SEO: Topdata