Recensies

Graag horen we van u of ons restaurant en natuurlijk de gerechten in de smaak vielen. Wij doen dagelijks ons uiterste best om het onze gasten naar de zin te maken en opbouwende kritiek of tips zijn altijd welkom.

De Veldpoart

56 recensies
 1. Jo en Fyni Jongen schreef:

  Erik het eten was weer uitstekend, en de bediening was perfect. Daarom kunnen wij zeggen mensen wild u eens lekker eten, dan niet lang hellen maar het Oad Kloaster bellen in Stevensweert en reserveren in een top restaurant.
  Groeten en tot de volgende keer Erik en Nancy.

 2. truus Slangen schreef:

  Gisteren waren we met zangvereniging Oos Koor uit Overhoven -Sittsrd bij jullie te gast. Het eten was heerlijk en de bediening buitengewoon goed. Vriendelijk en gastvrij
  Een aanrader om terug te komen!

 3. Sjoerd en Ilse schreef:

  We hebben heerlijk genoten van het lekkere eten. De bediening was perfect en de wijn en het bier smaakte prima! Kortom, een echte aanrader! Als we weer in de buurt zijn, komen we zeker een keer terug.

 4. Fam. Frissen schreef:

  Voor de tweede keer een het eten op het communiefeest laten verzorgen door ’t Oad Kloaster, in een woord Fantastisch!! Als we praten over het feest komt steevast het geweldige eten aan bod, alsof je je communie in een restaurant viert, echt Top!!
  Erik bedankt.

 5. Wil en joke schreef:

  Gisteren wederom heerlijk gegeten, met een goed glas wijn genoten van maaltijd uiitgeserveerd door vriendelijke bediening, kortom een gezellig restaurant waar we vaker terugkeren.
  Tot spoedig wil en joke.

Geef uw mening...


drie × 4 =

Design & SEO: Topdata