Recensies

Graag horen we van u of ons restaurant en natuurlijk de gerechten in de smaak vielen. Wij doen dagelijks ons uiterste best om het onze gasten naar de zin te maken en opbouwende kritiek of tips zijn altijd welkom.

De Veldpoart

56 recensies
 1. ingrid schreef:

  zijn gisteren met een groep bij jullie komen eten. Alles was prima verzorgd en we hebben een leuke avond gehad.
  Fijne bediening en de gerechten waren ook top.
  Er mocht zelfs in de menu’s gewisseld worden.
  We komen graag nog eens terug.

 2. heidi,maurice en Quinten schreef:

  Erik,nancy en team

  We hebben een heerlijke 1ste kerstdag gehad bij jullie ..Super service en smakelijke gerechten gehad..helemaal TOP!! Binnekort komen we weer eens een hapje eten …tot dan.

 3. Jos Smeets schreef:

  Als afsluiting van een gezellige middag in Stevensweert met veel geschiedkundige nieuwtjes en een 2-tal mooie rondleidingen door gidsen van VVV een goed diner gehad. Eerder in de middag al de nodige warme en koude tapas geproefd bij een goed glas wijn (aanrader).
  Diner was uitstekend verzorgd, bediening goed en accuraat. Gezellige en rustige ambiance, attente bediening en goede kok!
  Service dreigde bijna zo ver te gaan, dat de kok een familielid naar Roermond wilde brengen, zodat die de trein van half 9 kon halen. Hebben we toch maar geen gebruik van gemaakt.
  Team van ’t Oad Kloaster, bedankt namens de familie Smeets.

 4. familie ter Horst-Crijns schreef:

  Op 1e Kerstdag ’s avonds met 14 personen gegeten bij jullie. Het was super. Borden waren rijkelijk gevuld en alles smaakte voortreffelijk. Genoeg keuze op de kaart. Complimenten aan de kok. Ook de bediening was zeer aardig en niets was te veel gevraagd. Zeker een aanrader om nog eens terug te gaan. Bedankt.

 5. Anouck en Marc schreef:

  Bedankt voor de culinaire avond.. de service was top.. no nonsens en lekker eten, dat kunnen wij waarderen. Zeker de moeite waard om terug te keren

Geef uw mening...


6 × = twintig vier

Design & SEO: Topdata