De Zilveren lepel


Met trots mogen wij u mededelen, dat wij, als EERSTE Restaurant in Nederland, zijn erkend voor De Tafel van De Zilveren Lepel. De uitreiking heeft plaats gevonden op donderdag 24 november 2011 om +/- 14.00 uur, door de Belgische organisatie van de Zilveren Lepel en de Burgemeester van de Gemeente Maasgouw, tevens zijn er opnames gemaakt door TV Limburg.

De Zilveren Lepel is een nominatie welke op regelmatige basis aan een restaurant wordt uitgereikt. dit gebeurd na een zorgvuldige selectie door enkele horecawatchers.

De “Zilveren Lepel” werd in 2007 voor het eerst toegekend door de organisatie in samenwerking met de Belgische horecakrant.
Sindsdien werden er een dertigtal zaken benoemd ( november 2011 ) en ontvingen deze de begeerde nominatie.

In november 2011, hebben wij deze onderscheiding in ontvangst mogen nemen door de organisatie van De Tafel van de Zilveren Lepel samen met de burgemeester van de gemeente Maasgouw en Margo Reuten van Restaurant Da Vinci, Maasbracht. Er komt nog veel op ons af en we laten ons verder dan ook verrassen.

Welke normen worden er opgelegd voor het behalen van een nominatie ?
In de 1ste plaats de verhouding tussen prijs en kwaliteit, van de aangekochte producten en de bereiding. Dan volgt de bediening, de netheid en uiteraard ook het kader. Waar ook zeer rekening mee gehouden wordt, is de aanwezigheid van het “aangename gevoel”, een beetje het thuis gevoel. Belangerijk is wel dat de eigenaar zelf in de zaak werkzaam is.

Hoeveel belanghecht een restauranthouder aan de “Zilveren Lepel”
Zéér veel ! Het is voor hen een erkenning voor de dagelijks te leveren inspanning.

Design & SEO: Topdata