Catering

Het kon eigenlijk niet uitblijven. Na een geslaagde periode van 7 jaar in ‘T Oad Kloaster zijn we verhuisd naar een nieuw locatie en wel de Veldpoart 50 meter verder op de nieuwendijk 2 in Stevensweert.
Op onze nieuwe locatie hebben we meer mogelijkheden om ook uw feesten en partijen te kunnen verzorgen. Door het uitbreiden van de menukaart met een keur aan heerlijke gerechten wisten steeds meer klanten ons te vinden. De vraag naar dezelfde kwaliteit en aandacht op locatie was voor ons in eerste instantie een verrassing maar tevens een bevestiging van uw waardering.

Catering bij bruiloften en andere feesten

Catering ook bij uw bruiloft

Door ook catering aan te bieden, waar wij een zeer ruime ervaring in hebben, hopen we u nog beter en vollediger van dienst te kunnen zijn.

Om een indruk te krijgen over de mogelijkheden die we u kunnen aanbieden op het gebied van catering kunt u met ons contact opnemen, wij willen u graag persoonlijk informeren over de suggesties en de mogelijkheden die wij hebben.

Wij hebben een zeer ruime ervaring in het verzorgen van al uw feesten en partijen van bruiloft tot communiefeest, van baby borrel tot bedrijfsactiviteiten en nog veel meer.

U kunt uw feest natuurlijk thuis houden of op een andere locatie, maar het is natuurlijk ook  mogelijk bij ons in De Veldpoart.

Laat uw feest onze zorg zijn.

Design & SEO: Topdata